Jan Bonte
Home
Solo
Djezzie
Photos
Agenda
Contact Me
Muzicijn
Djezzie

Onder deze naam wordt sinds 1995 in diverse combinaties opgetreden. Regelmatig als duo (huiskamerconcerten, zang en toetsen), maar sinds kort ook met Martin Beukers op de tenorsaxofoon. Voor het grotere werk wordt ook een slagwerker, John Freekenhorst, ingezet. Het mainstream-jazz repertoire bevat schitterende bossa’s, blues, en up-tempo songs, afgewisseld met prachtige ballads. Bij huisconcerten kan gebruik gemaakt worden van een aanwezige piano/vleugel, maar we brengen altijd onze eigen compacte geluidsdapparatuur mee. Even luisteren kan. Klik daarvoor op onderstaande link naar You Tube.

http://www.youtube.com/watch?v=qOtQPQE7os8
 Betty Wight ‘deed' 5 jaar klassiek op het Conservatorium in Den Haag. Zij nam deel aan vele talentenjachten, waarvan zij de meeste won. Zij wordt regelmatig gevraagd voor studiowerk, zowel voor solo- als voor backgroundwerk en treedt op bij festivals. Is met haar griezelig zuivere stem moeiteloos in staat de toehoorders kippenvel te bezorgen.

Martin Beukers
Hij begon op zijn elfde jaar op knopaccordeon, omdat zijn ouders dachten, dat hij dat leuk zou vinden. Dat klopte. Amper 15 jaar was hij, toen hij ermee op feestjes begon te spelen. Zijn grote wens was echter: dansmuziek spelen. Dat ging hij doen in dansorkest The North Stars. Daar leerde hij ook andere instrumenten bespelen en speelde op dansscholen in heel Nederland. Vervolgens belandde hij bij The Old Stars, hetgeen uitmondde in een muzikaal hoogtepunt, vanwege een contract bij Lee Towers in diens Harbour Lights Show. Zo kwam hij terecht in het Nieuwe Luxor Theater, gewoonweg SUPER! Momenteel speelt hij in de Senioren Bigband waar hij Albert en Betty ontmoette. Dat bracht hem in contact met het repertoire van Djezzie, dat hij zeer aantrekkelijk vindt. Sinds januari 2013 maakt hij nu deel uit van deze formatie. Sinds 2019 heeft hij daar nu ook de accordeon weer opgepakt, hetgeen bij zeer velen direct de herinneringen oproept aan het spel van Johnny Meijer. Een lust om te horen.

John Freekenhorst

Op verzoek van zijn ouders startte John als kind met pianoles. Hij maakte  echter al snel de overstap naar slagwerk. Op 13 jarige leeftijd liep hij mee in de Capelse fanfare en vanaf zijn 16e nam hij plaats achter het drumstel. Op zijn 18e maakte hij zijn entree bij trio The Dapples. Vele formaties volgden. Het langst heeft hij gespeeld in de vijf-mens formatie Reset. Muziek is zijn passie, evenals fotografie en het semi-professioneel vervaardigen van video-opnamen. Inmiddels heeft hij zijn stekkie gevonden binnen Djezzie.


Bassist: freelancers