Jan Bonte
Home
Solo
Djezzie
Photos
Agenda
Contact Me
Muzicijn
Solo

Gewoon onder mijn eigen naam musiceer en zing ik bij diverse gelegenheden. Daarvoor beschik ik over een werkelijk zeer gevarieerd repertoire dat een tijdvak bestrijkt van 1950 tot en met vandaag. Rustige achtergrondmuziek tijdens recepties of diners, afgewisseld met, als de situatie daar rijp voor is, pittige dance-muziek, reggae, blues en rock and roll. Ook speel ik strikt danstempo bij diverse dansscholen, die het met een één-mansorkest aandurven. En wilt u het wat meer jazzy hebben, dan vormt dat ook geen enkel probleem.

Eén van de belangrijkste zaken - het op een beschaafde manier hanteren van de volumeknop - beheers ik volledig. Dansen en op datzelfde moment converseren is geen enkel probleem, evenmin de begeleiding van door u-of uw gasten gedichte liedjes op bekende melodieën.

 

Uiteraard breng ik mijn eigen apparatuur (elektrische piano, workstation etc.) mee. Ook aan een microfoon voor de ceremoniemeester is gedacht. En wilt u er een zangeres bij, of liever een complete (jazz-)band, zie dan één van de andere pagina's van deze site.

Wilt u nog meer weten?

Mijn telefoonnummer is :

06 - 246 515 60

E-mail: j.bonte@gmail.com

Misschien tot ziens en succes bij de v
oorbereidingen van uw feest.